Driejaarlijkse evaluaties

Kom meer te weten

"

Driejaarlijkse evaluaties

“Na 3 jaar toetsen we opnieuw, zodat uw relaties verzekerd zijn van optimale informatiebeveiliging.”

Wanneer er na verkrijgen van het ISO 27001 en/of NEN 7510 certificaat drie jaar is verstreken, waarin meerdere terugkerende evaluaties zijn uitgevoerd, wordt er een volledige evaluatie van uw managementsysteem uitgevoerd.

Deze evaluatie isuitgebreider dan de tussentijdse vervolgbezoeken. De benodigde tijd voor deze evalutie is afhankelijk van de volledigheid van uw managementsysteeem en de mate waarin het systeem geïntegreerd is in de bedrijfsvoering.

Net als in de eerdere evaluaties toetsen wij of het managementsysteem voor informatiebeveiliging nog actueel is en of de onderdelen nog steeds op elkaar aansluiten. Uiteraard krijgt u van ons weer een duidelijk rapport met de stand van zaken en. Het is uiteindelijk onze taak erop toe te zien dat u en uw relaties kunnen bouwen op een managementsysteem dat aan de hoogste eisen blijft voldoen, net als in de voorgaande jaren.

Wilt u meer weten over informatiebeveiliging en het ISO 27001 en/of NEN 7510 certificeringstraject? Bel 088-2245600 of mail info@digitrust.nl.

Vragen over ISO 27001 of benieuwd naar de mogelijkheden van een certificering?

Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Bel ons op telefoonnummer 088-224 56 00, stuur een e-mail naar info@digitrust.nl of gebruik ons online contactformulier. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

ValueIT behaalt ISO27001 certificering

ValuIT uit Veldhoven behaalt ISO27001 certificering Afgelopen tijd was het druk met alle feestelijke uitreikingen. Maar ook deze was weer gaaf om te doen.Dit keer was ik bij ValueIT in Veldhoven, midden in de Brainport regio leveren ze ICT diensten...

NIS2 komt eraan? uuh wat is dat?

Wat is de NIS directive? In Europa is een NIS (Network and Information Systems) directive opgesteld om bij te dragen aan een hoog gemeenschappelijk beveiligingsniveau van netwerk- en informatiesystemen in de hele EU. Al in 2016 is de NIS1-richtlijn...

Ximius ISO27001, NEN7510 en ISO9001 uitreiking

Uitreiking bij Ximius voor 3 normen tegelijk. Afgelopen week mocht ik in Eindhoven bij Ximius - Patient Flow drie certificaten uitreiken. Door zijn ervaring bij een vorige organisatie, wist Martijn van Eldijk goed hoe hij een ISMS én QMS moest...

DigiTrust B.V.

Achtseweg Zuid 159R

5651 GW Eindhoven

088-224 56 00
sales@digitrust.nl