Pre-Audit

Kom meer te weten

"

Pre-audit/Fase 0-audit/Pre-assessment

“Een pre-audit vóór het certificeringstraject voorkomt onnodige kosten.”

Klaar voor de ISO 27001 certificering?

Weet u niet zeker of uw organisatie klaar is voor een ISO 27001 certificering? Geen probleem! Met een pre-audit bieden wij de mogelijkheid om door middel van een korte, en dus zeer betaalbare toetsing, snel inzicht te krijgen in de stand van zaken binnen uw organisatie ten aanzien van ISO 27001. Zo kunnen onnodig verdoen van kosten en tijd worden voorkomen.

De pre-audit wordt meestal in één dag uitgevoerd bij u op locatie. Een ervaren auditor, die tevens specialist is op het gebied van implementatie, gaat aan de hand van een checklist samen met u door de verschillende stappen en benodigde elementen en geeft u een professioneel oordeel over de stand van zaken ten aanzien van ISO 27001 binnen uw organisatie.

Na het uitvoeren van een pre-audit is duidelijk in hoeverre uw organisatie voor aanvang van het certificeringstraject voldoet aan de algemene certificatie-eisen voor ISO 27001. De uitkomsten van deze optionele pre-audit vormen de basis voor een eventueel vervolgtraject voor verbetering of ontwikkeling. Het geeft u inzicht in wat er nog moet gebeuren om aan de norm te voldoen. Als u dat op prijs stelt kan er als vervolgstap gezamenlijk een realistische planning opgesteld worden voor het officiële certificeringstraject.

 

Informatie of afspraak maken

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een pre-audit voorafgaand aan het ISO 27001 certificeringstraject? Neem contact op met de specialisten van DigiTrust: bel 088-2245600 of mail info@digitrust.nl.

Vragen over ISO 27001 of benieuwd naar de mogelijkheden voor een certificering?

Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Bel ons op telefoonnummer 088 224 56 00, stuur ons een e-mail naar info@digitrust.nl of gebruik ons online contactformulier . We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Nieuws

1 juli 2020: elektronische inzage medisch dossier + logging

Vanaf 1 juli zijn er een aantal bepalingen uit de Wet aanvullende bepalingen gegevensverwerking in de zorg de Wabvpz van kracht. Patiënten, zoals jij en ik, hebben nu al het recht om een kosteloze inzage in je medisch dossier op te vragen. Dit namelijk al zo geregeld...

Hosted XL behaalt ISO 27001 certificering voor de 2e keer

Onze klant Hosted XL heeft tijdens de hercertificering audit opnieuw aangetoond dat ze een goed werkend managementsysteem voor informatiebeveiliging hebben conform de ISO27001:2017. In 2017 is de eerste certificering behaald. Een certificatie periode van 3 jaar...

Let op; nieuwe versie ISO27001 en NEN7510 gepubliceerd

De twee belangrijkste normen voor informatiebeveiliging, NEN-EN-ISO/IEC 27001 en NEN 7510-1 hebben een nieuwe versie gekregen. Belangrijk om te weten voor alle consultants, klanten en andere stakeholders van deze normen. Het gaat om een beperkte wijziging, zoals de...

DigiTrust B.V.
Jean Monnetpark 11
7336 BA Apeldoorn
088-224 56 00