Pre-Audit

Kom meer te weten

"

Pre-audit/Fase 0-audit/Pre-assessment

“Een pre-audit vóór het certificeringstraject voorkomt onnodige kosten.”

Klaar voor de ISO 27001 certificering?

Weet u niet zeker of uw organisatie klaar is voor een ISO 27001 certificering? Geen probleem! Met een pre-audit bieden wij de mogelijkheid om door middel van een korte, en dus zeer betaalbare toetsing, snel inzicht te krijgen in de stand van zaken binnen uw organisatie ten aanzien van ISO 27001. Zo kunnen onnodig verdoen van kosten en tijd worden voorkomen.

De pre-audit wordt meestal in één dag uitgevoerd bij u op locatie. Een ervaren auditor, die tevens specialist is op het gebied van implementatie, gaat aan de hand van een checklist samen met u door de verschillende stappen en benodigde elementen en geeft u een professioneel oordeel over de stand van zaken ten aanzien van ISO 27001 binnen uw organisatie.

Na het uitvoeren van een pre-audit is duidelijk in hoeverre uw organisatie voor aanvang van het certificeringstraject voldoet aan de algemene certificatie-eisen voor ISO 27001. De uitkomsten van deze optionele pre-audit vormen de basis voor een eventueel vervolgtraject voor verbetering of ontwikkeling. Het geeft u inzicht in wat er nog moet gebeuren om aan de norm te voldoen. Als u dat op prijs stelt kan er als vervolgstap gezamenlijk een realistische planning opgesteld worden voor het officiële certificeringstraject.

 

Informatie of afspraak maken

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een pre-audit voorafgaand aan het ISO 27001 certificeringstraject? Neem contact op met de specialisten van DigiTrust: bel 088-2245600 of mail info@digitrust.nl.

Vragen over ISO 27001 of benieuwd naar de mogelijkheden voor een certificering?

Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Bel ons op telefoonnummer 088 224 56 00, stuur ons een e-mail naar info@digitrust.nl of gebruik ons online contactformulier . We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

ValueIT behaalt ISO27001 certificering

ValuIT uit Veldhoven behaalt ISO27001 certificering Afgelopen tijd was het druk met alle feestelijke uitreikingen. Maar ook deze was weer gaaf om te doen.Dit keer was ik bij ValueIT in Veldhoven, midden in de Brainport regio leveren ze ICT diensten...

NIS2 komt eraan? uuh wat is dat?

Wat is de NIS directive? In Europa is een NIS (Network and Information Systems) directive opgesteld om bij te dragen aan een hoog gemeenschappelijk beveiligingsniveau van netwerk- en informatiesystemen in de hele EU. Al in 2016 is de NIS1-richtlijn...

Ximius ISO27001, NEN7510 en ISO9001 uitreiking

Uitreiking bij Ximius voor 3 normen tegelijk. Afgelopen week mocht ik in Eindhoven bij Ximius - Patient Flow drie certificaten uitreiken. Door zijn ervaring bij een vorige organisatie, wist Martijn van Eldijk goed hoe hij een ISMS én QMS moest...

DigiTrust B.V.

Achtseweg Zuid 159R

5651 GW Eindhoven

088-224 56 00
sales@digitrust.nl