Pre-Audit

DigiTrust helpt uw organisatie graag bij het realiseren van uw gewenste certificering en is in Nederland dé expert op het gebied van informatiebeveiliging. Het beoordelen van uw managementsysteem voor informatiebeveiliging is onze core business. We hebben een eigen team van auditoren, die goed kijken naar de context van uw organisatie.

Al meer dan 300 organisaties gingen u voor.

DigiTrust - Certificeren informatiebeveiliging

“Een pre-audit vóór het certificeringstraject voorkomt onnodige kosten.”

Klaar voor de ISO 27001 certificering?

Weet u niet zeker of uw organisatie klaar is voor een ISO 27001 certificering? Geen probleem! Met een pre-audit bieden wij de mogelijkheid om door middel van een korte, en dus zeer betaalbare toetsing, snel inzicht te krijgen in de stand van zaken binnen uw organisatie ten aanzien van ISO 27001. Zo kunnen onnodig verdoen van kosten en tijd worden voorkomen.

De pre-audit wordt meestal in één dag uitgevoerd bij u op locatie. Een ervaren auditor, die tevens specialist is op het gebied van implementatie, gaat aan de hand van een checklist samen met u door de verschillende stappen en benodigde elementen en geeft u een professioneel oordeel over de stand van zaken ten aanzien van ISO 27001 binnen uw organisatie.

Na het uitvoeren van een pre-audit is duidelijk in hoeverre uw organisatie voor aanvang van het certificeringstraject voldoet aan de algemene certificatie-eisen voor ISO 27001. De uitkomsten van deze optionele pre-audit vormen de basis voor een eventueel vervolgtraject voor verbetering of ontwikkeling. Het geeft u inzicht in wat er nog moet gebeuren om aan de norm te voldoen. Als u dat op prijs stelt kan er als vervolgstap gezamenlijk een realistische planning opgesteld worden voor het officiële certificeringstraject.

Informatie of afspraak maken

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een pre-audit voorafgaand aan het ISO 27001 certificeringstraject? Neem contact op met de specialisten van DigiTrust: bel 088-2245600 of mail info@digitrust.nl.

titel 2

b

Titel 5

a

Vragen over ISO 27001 of benieuwd naar de mogelijkheden van een certificering?

Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Bel ons op telefoonnummer 088-224 56 00, stuur ons een e-mail naar sales@digitrust.nl of gebruik ons online contactformulier. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Al meer dan 300 organisaties gingen u voor.