Rapportage

Kom meer te weten

"

Rapportage

“We geven duidelijk aan of er aan de eisen wordt voldaan of dat er aanvullende maatregelen moeten worden genomen.”

Direct na elke beoordeling ontvangt u een heldere rapportage van DigiTrust. Na de praktijktoetsing (tweede fase) en na elke driejaarlijkse evaluatie voorzien we deze rapportage van de aanbeveling voor certificatie.

De aanbeveling voor certificatie kent de volgende gradaties, een soort rapportcijfers:

  • Certificaat/accreditatie. Wanneer uw managementsysteem voor informatiebeveiliging aan alle eisen van ISO 27001 / NEN7510 voldoet, kan DigiTrust een certificaat afgeven.
  • Minor Nonconformity. Deze gradatie betekent dat tijdens de audit elementen zijn gevonden waarop corrigerende maatregelen nodig zijn om aan de normen van ISO 27001 / NEN7510 te kunnen voldoen. Deze maatregelen zullen moeten worden genomen omdat het uitblijven van acties zou kunnen leiden tot een situatie met relevant afbreukrisico. Risico’s voor óf uw klanten óf de integriteit van het managementsysteem óf het voldoen aan relevante wet- en regelgeving. Wij zullen vervolgens vaststellen of er een adequate oorzaakanalyse is uitgevoerd en of eventuele corrigerende maatregelen effectief zijn doorgevoerd.
  • Major Nonconformity. Dit betekend dat er nu geen certificering kan worden afgegeven. Simpel gezegd: een onvoldoende. Deze gradatie betekent namelijk dat er tekortkomingen zijn geconstateerd met een relevant afbreukrisico voor uw afnemers, voor de integriteit van uw managementsysteem en/of voor het voldoen aan relevante wet- en regelgeving. We maken dan een vervolgafspraak met u om de oorzaken en corrigerende maatregelen te bespreken. Wanneer voldoende maatregelen zijn getroffen, kunnen we alsnog tot certificatie overgaan.

Wilt u meer weten over informatiebeveiliging en het ISO 27001 en/of NEN 7510 certificeringtraject? Bel 088-2245600 of mail info@digitrust.nl.

Vragen over ISO 27001 of benieuwd naar de mogelijkheden voor een certificering?

Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Bel ons op telefoonnummer 088 224 56 00, stuur ons een e-mail naar info@digitrust.nl of gebruik ons online contactformulier . We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

ValueIT behaalt ISO27001 certificering

ValuIT uit Veldhoven behaalt ISO27001 certificering Afgelopen tijd was het druk met alle feestelijke uitreikingen. Maar ook deze was weer gaaf om te doen.Dit keer was ik bij ValueIT in Veldhoven, midden in de Brainport regio leveren ze ICT diensten...

NIS2 komt eraan? uuh wat is dat?

Wat is de NIS directive? In Europa is een NIS (Network and Information Systems) directive opgesteld om bij te dragen aan een hoog gemeenschappelijk beveiligingsniveau van netwerk- en informatiesystemen in de hele EU. Al in 2016 is de NIS1-richtlijn...

Ximius ISO27001, NEN7510 en ISO9001 uitreiking

Uitreiking bij Ximius voor 3 normen tegelijk. Afgelopen week mocht ik in Eindhoven bij Ximius - Patient Flow drie certificaten uitreiken. Door zijn ervaring bij een vorige organisatie, wist Martijn van Eldijk goed hoe hij een ISMS én QMS moest...

DigiTrust B.V.

Achtseweg Zuid 159R

5651 GW Eindhoven

088-224 56 00
sales@digitrust.nl