DigiTrust draagt in de zorgsector bij aan een wereld waar informatie veilig is“

NEN 7510 certificering, belangrijker dan ooit.

Wij maken ons zorgen over de veiligheid van de digitale wereld. In de zorg is dit helemaal belangrijk. Het goed beschermen van persoonlijke gezondheidsinformatie is cruciaal. DigiTrust draagt bij aan een veilige digitale wereld om écht goed te auditen. We gaan samen met u het traject in, we laten u niet los. We doorlopen het gehele certificeringstraject samen. Het is een reis, een avontuur met een  resultaat waar iedereen trosts op zal zijn.

Wij begrijpen de zorg, de communicatielijnen, de gevoeligheden en kwetsbaarheden. De audits bij DigiTrust worden uitgevoerd door onze eigen auditoren. Mensen met ervaring uit de zorg. DigiTrust auditoren hebben een passie voor informatie beveiliging en vertalen de norm eisen naar de context van uw zorginstelling. Wat voor de ene orgaisatie cruciaal is, is dat bij een ander minder. De eigen risico-analyse is leidend. DigiTrust auditoren zijn getraind om te auditen binnen de juist context, gevoel, ethiek en respect.

Het behalen van een NEN 7510 certificering is belangrijk. Op deze manier kunt u écht aan uw stakeholders, waaronder de inspectie, aantonen dat u het wel voor elkaar heeft. Het hebben van een goed werkend managementsysteem voor informatiebeveiliging is geen ‘nice to have’ maar cruciaal in verantwoording en het blinde vertrouwen van patienten hebben.

Wij gaan graag met u in gesprek om het traject van een NEN7510 certificering met u te bespreken. Kijk ook eens bij onze nieuws berichten of referenties met welke partijen DigiTrust werkt in de zorg. Zeer tevreden klanten en waardevolle trajecten.

DigiTrust, dé expert op informatiebeveiliging in de zorg.

Dat we iets willen bijdragen aan een veiligere digitale wereld is geen loze kreet. We staan ervoor. Het is wat we doen en waarvoor we met het hele team iedere dag, samen met onze klanten aan werken.

Onze rol in een veiligere digitale wereld, is gewoon heel goed en zuiver auditen. Wij zadelen u nooit op met onzinnige dingen. Een zuivere audit geeft u een goed inzicht of u het wel of niet voor elkaar heeft.  Als bestuurder van uw zorginstelling zult u verantwoording moeten afleggen aan alle stakeholders. Zij verwachten in de huidige tijd dat u gewoon goed omgaat met persoonlijke gezondheidsinformatie. Een blind vertrouwen. DigiTrust voert hiervoor pre-audits (nul-metingen uit) en certificerings audits uit bij zorginstellingen en ICT dienstverleners.

Het beoordelen van uw managementsysteem voor informatiebeveiliging is onze core business. We hebben een eigen team van auditoren en werken niet met freelancers, waardoor we een hoge kwaliteit kunnen garanderen.

DigiTrust heeft in 2019 als eerste certificerende instelling de NEN7510 accreditatie behaald. Dit betekend dat de Raad voor Accreditatie (RvA) al in 2019 ons het vertrouwne heeft gegeven dat wij dit goed doen. Logisch, het is ook onze core business.

Marco Bijl en Charlotte Louws tonen met trots het NEN7510 certificaat.  Waarmee we mogen certificeren in de zorg en de ICT dienstverleners.

Wilt u een vrijblijvend gesprek met onze back-office?

088-2245600

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we:

 • welke norm het beste bij u past
 • wat een ISO certificering voor u zal betekenen, wat moet je weten!
 • hoe het audit en certificering proces zal verlopen
 • wat we van u nodig hebben voor het opstellen van een offerte
 • en uiteraard, kunt u vragen stellen over het thema informatiebeveiliging
 • bij ingewikkelde vragen kan een auditor u altijd gratis even terug bellen 

In 1 uur praten we u helemaal bij

Geheel vrijblijvend

We bespreken de certificering van uw organisatie

Certificeren verplicht?

NEN 7510 certificering

Zorginstellingen moeten sinds 1 januari 2018 op basis van het Besluit Elektronische Gegevensverwerking Zorgaanbieders aantoonbaar te voldoen aan de NEN 7510. Er staat ook; aantoonbaar aangetoond door een onpartijdige partij. Er staat niet in dat je moet certificeren, echter vanuit maatschappelijke- en bestuurlijke verantwoording wordt dit gelukkig door de Raad van bestuur van zorginstellingen goed opgepakt en ingevuld.

De overheid wil, nav recente debacles een steeds hogere push geven dat zorg organisaties zorgvuldig omgaan met persoonlijke gezondheidsinformatie. Een NEN 7510 certificering (onder accreditaite) is dé manier om aan opdrachtgevers en de maatschappij te laten zien dat er een goed werkend managementsysteem voor informatiebeveiliging is.

Kosten NEN 7510 certificering

Benieuwd naar de kosten voor een NEN 7510:2017 certificering? We kunnen u daar op een voordelige manier mee van dienst zijn. U betaalt op basis van het aantal FTE binnen uw organisatie, voor het aantal audit-dagen dat we nodig hebben. Daarnaast gaan we uit van eventuele verzwarende of verlichtende factoren binnen uw zorginstelling. Bijvoorbeeld heeft u nog wel/niet een server op locatie, werkt u al helemaal in de cloud of niet? We beoordelen samen met u de situatie binnen uw organisatie, op basis waarvan we u de kosten kunnen schetsen.

Transparant

Wij zijn naar u helemaal transparant in de berekening en opgestelde offerte. Hebben we alles wel goed geïnterpreteerd, begrijpen we de context van uw organisatie wel goed? Samen bespreken de calulatie, de scope van de certificering en het traject van de komende audits en certificering. Transparantie is de basis voor vertrouwen.

  Vragen over een NEN 7510 audit of benieuwd naar de mogelijkheden?

  Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Bel ons op telefoonnummer 088-224 56 00, stuur ons een e-mail naar sales@digitrust.nl of gebruik ons online contactformulier. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

  “Het is tijd dat er superhelden opstaan in deze digitale wereld. Het is tijd dat organisaties zich gaan wapenen door middel van een goed managementsysteem voor informatiebeveiliging. Als je wilt weten of je ook daadwerkelijk goed bent voorbereid, zijn er onafhankelijke en onpartijdige audits nodig. Niet uitgevoerd door turfsmurfen, die gewoon een lijstje afwerken, maar audits uitgevoerd door auditoren die ook het verschil willen maken. Die ook willen bijdragen aan een veilige digitale wereld.

  Daar sta ik dagelijks als ‘Superheld’ voor.

  Marco Bijl – Directeur DigiTrust

  Accreditaties

  DigiTrust heeft bij de RvA onder nummer C618 de accreditatie voor de ISO27001 en als eerste in Nederland ook voor NEN7510, voor zowel de Zorgaanbieders als de ICT dienstverleners. Verder heeft DigiTrust de accreditatie op de ISO9001 (kwaliteitsmanagement) voor de ICT sector en zakelijke dienstverlening.

   

                   

   

   

   

  o.a. gecertificeerd door DigiTrust

  BizzCon behaalt ISO27001 certificering

  Hoe een ondernemer veel baat heeft bij een ISO27001 certificering. Tijdens de uitreiking raak ik in gesprek met Dennis Ebbenhorst over zijn bedrijf en informatie beveiliging. Hoe belangrijk het voor hem is, voor zichzelf, zijn organisatie en...

  QII behaalt ISO27001 certificering

  Zelfs op zaterdag, komen we bij de klant thuis om in de tuin het certificaat uit te reiken.Hier de uitreiking van het ISO27001 certificaat aan onze klant QII. Hoe mooi is het als Rutger van Hulzen en Randy Vreman vol trots aan het vertellen zijn...

  IP4Sure behaald ISO27001 certificering

  Het Cyber Security bedrijf IP4Sure heeft tijdens de initiële certificeringsaudit kunnen aantonen dat ze een goed werkend managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS) hebben conform de ISO27001:2017+A11:2020. En dat is een hele mooie...

  DigiTrust B.V.

  Achtseweg Zuid 159R

  5651 GW Eindhoven

  088-224 56 00
  sales@digitrust.nl