DigiTrust Trainingen

Kom meer te weten

"

“Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers de juiste kennis in huis hebben over informatiebeveiliging”

ISO 27001 training

 

Het daadwerkelijk goed begrijpen van de ISO 27001 is voor veel mensen lastig. De norm heeft een ‘denklijn’ voor wat betreft risicoanalyse, behandeling en beheersmaatregelen. Het is voor alle betrokken medewerkers zeer waardevol om de norm goed en juist te begrijpen.

De norm goed doorgronden en de bedoeling begrijpen; dat kun je uiteraard het best leren van auditoren uit de praktijk. Immers, zij auditen dagelijks organisaties tegen de norm om zo een oordeel te kunnen geven over het managementsysteem voor informatiebeveiliging. Een training van een lead auditor is daardoor zeer waardevol.

DigiTrust biedt regelmatig praktische en actuele in-company trainingen aan op het gebied van ISO 27001, NEN 7510 en interne audits.

Locatie, kosten en maatwerk
Meer informatie over een opleiding of wilt u deze training met meerdere collega’s volgen? We bieden onze maatwerk trainingen zowel in-company als op een buitenlocatie aan. We kunnen de training op maat maken als dit voor uw organistie en medewerkers beter past.

Interesse of vragen?
Meer informatie over de opleidingen van DigiTrust of interesse in een maatwerk training? Bel 088-2245600 of mail info@digitrust.nl.

DigiTrust, uw partner om uw kennis over ISO 27001 en NEN 7510 actueel te houden!

Wilt u meer weten over informatiebeveiliging trainingen?
Neem contact op met de specialisten van DigiTrust.

Nieuws

Constant IT behaalt ISO 27001 certificering

Constant IT heeft onlangs de ISO 27001 certificering behaald. De Managed Services Provider uit Amsterdam laat hiermee zien dat zij een goed werkend Managementsysteem voor Informatiebeveiliging hebben. Een mooie mijlpaal voor de organisatie die zich inzet voor...

Anders Medical Factoring gecertificeerd voor NEN 7510

Al vanaf het eerste contact met deze organisatie bruiste het van de energie en betrokkenheid mbt informatiebeveiliging. Als geen anders beseft deze organisatie dat de zorg op de gegevens die ze verwerken een belangrijke verantwoordelijkheid is. Samen met DigiTrust...

Xinno ISO27001 gecertificeerd

Samen met Xinno hebben we de ISO27001 certificering mogen uitvoeren. Wat een mooi traject was dit weer. Het auditen van een ISMS is en blijft waardevol, als je dit samen goed aanpakt. Xinno levert online werkplekken voor de advocatuur. Alle medewerkers van Xinno,...

DigiTrust B.V.
Jean Monnetpark 11
7336 BA Apeldoorn
088-224 56 00
info@digitrust.nl

Logo-DigiTrust