DigiTrust Trainingen

Kom meer te weten

"

“Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers de juiste kennis in huis hebben over informatiebeveiliging”

ISO 27001 training

 

Het daadwerkelijk goed begrijpen van de ISO 27001 is voor veel mensen lastig. De norm heeft een ‘denklijn’ voor wat betreft risicoanalyse, behandeling en beheersmaatregelen. Het is voor alle betrokken medewerkers zeer waardevol om de norm goed en juist te begrijpen.

De norm goed doorgronden en de bedoeling begrijpen; dat kun je uiteraard het best leren van auditoren uit de praktijk. Immers, zij auditen dagelijks organisaties tegen de norm om zo een oordeel te kunnen geven over het managementsysteem voor informatiebeveiliging. Een training van een lead auditor is daardoor zeer waardevol.

DigiTrust biedt regelmatig praktische en actuele in-company trainingen aan op het gebied van ISO 27001, NEN 7510 en interne audits.

Locatie, kosten en maatwerk
Meer informatie over een opleiding of wilt u deze training met meerdere collega’s volgen? We bieden onze maatwerk trainingen zowel in-company als op een buitenlocatie aan. We kunnen de training op maat maken als dit voor uw organistie en medewerkers beter past.

Interesse of vragen?
Meer informatie over de opleidingen van DigiTrust of interesse in een maatwerk training? Bel 088-2245600 of mail info@digitrust.nl.

DigiTrust, uw partner om uw kennis over ISO 27001 en NEN 7510 actueel te houden!

Wilt u meer weten over informatiebeveiliging trainingen?
Neem contact op met de specialisten van DigiTrust.

Nieuws

1 juli 2020: elektronische inzage medisch dossier + logging

Vanaf 1 juli zijn er een aantal bepalingen uit de Wet aanvullende bepalingen gegevensverwerking in de zorg de Wabvpz van kracht. Patiënten, zoals jij en ik, hebben nu al het recht om een kosteloze inzage in je medisch dossier op te vragen. Dit namelijk al zo geregeld...

Hosted XL behaalt ISO 27001 certificering voor de 2e keer

Onze klant Hosted XL heeft tijdens de hercertificering audit opnieuw aangetoond dat ze een goed werkend managementsysteem voor informatiebeveiliging hebben conform de ISO27001:2017. In 2017 is de eerste certificering behaald. Een certificatie periode van 3 jaar...

Let op; nieuwe versie ISO27001 en NEN7510 gepubliceerd

De twee belangrijkste normen voor informatiebeveiliging, NEN-EN-ISO/IEC 27001 en NEN 7510-1 hebben een nieuwe versie gekregen. Belangrijk om te weten voor alle consultants, klanten en andere stakeholders van deze normen. Het gaat om een beperkte wijziging, zoals de...

DigiTrust B.V.
Jean Monnetpark 11
7336 BA Apeldoorn
088-224 56 00