DigiTrust Trainingen

Kom meer te weten

"

“Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers de juiste kennis in huis hebben over informatiebeveiliging”

ISO 27001 training

 

Het daadwerkelijk goed begrijpen van de ISO 27001 is voor veel mensen lastig. De norm heeft een ‘denklijn’ voor wat betreft risicoanalyse, behandeling en beheersmaatregelen. Het is voor alle betrokken medewerkers zeer waardevol om de norm goed en juist te begrijpen.

De norm goed doorgronden en de bedoeling begrijpen; dat kun je uiteraard het best leren van auditoren uit de praktijk. Immers, zij auditen dagelijks organisaties tegen de norm om zo een oordeel te kunnen geven over het managementsysteem voor informatiebeveiliging. Een training van een lead auditor is daardoor zeer waardevol.

DigiTrust biedt regelmatig praktische en actuele in-company trainingen aan op het gebied van ISO 27001, NEN 7510 en interne audits.

Locatie, kosten en maatwerk
Meer informatie over een opleiding of wilt u deze training met meerdere collega’s volgen? We bieden onze maatwerk trainingen zowel in-company als op een buitenlocatie aan. We kunnen de training op maat maken als dit voor uw organistie en medewerkers beter past.

Interesse of vragen?
Meer informatie over de opleidingen van DigiTrust of interesse in een maatwerk training? Bel 088-2245600 of mail info@digitrust.nl.

DigiTrust, uw partner om uw kennis over ISO 27001 en NEN 7510 actueel te houden!

Wilt u meer weten over informatiebeveiliging trainingen?
Neem contact op met de specialisten van DigiTrust.

BizzCon behaalt ISO27001 certificering

Hoe een ondernemer veel baat heeft bij een ISO27001 certificering. Tijdens de uitreiking raak ik in gesprek met Dennis Ebbenhorst over zijn bedrijf en informatie beveiliging. Hoe belangrijk het voor hem is, voor zichzelf, zijn organisatie en...

QII behaalt ISO27001 certificering

Zelfs op zaterdag, komen we bij de klant thuis om in de tuin het certificaat uit te reiken.Hier de uitreiking van het ISO27001 certificaat aan onze klant QII. Hoe mooi is het als Rutger van Hulzen en Randy Vreman vol trots aan het vertellen zijn...

IP4Sure behaald ISO27001 certificering

Het Cyber Security bedrijf IP4Sure heeft tijdens de initiële certificeringsaudit kunnen aantonen dat ze een goed werkend managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS) hebben conform de ISO27001:2017+A11:2020. En dat is een hele mooie...

DigiTrust B.V.

Achtseweg Zuid 159R

5651 GW Eindhoven

088-224 56 00
sales@digitrust.nl