Training ISO 27001

“Praktisch inzicht in dé internationale standaard voor informatiebeveiliging.” Dat is wat u leert in de ISO 27001 training van DigiTrust.

DigiTrust - ISO 27001 training

Introductietraining ISO 27001

Wilt u graag dat uw medewerkers op de hoogte zijn over de nieuwe ontwikkelingen van informatiebeveiliging? Start met een ISO 27001 training speciaal voor uw medewerkers. Met een training ISO 27001 leren uw medewerkers van de DigiTrust lead auditoren / trainers de belangrijkste beginselen uit de norm. Voor deze training stellen wij geen toelatingseisen. Wilt u graag meer informatie willen over deze training? Neem gerust contact met ons op. 

Wat is ISO 27001?

De ISO 27001 is wereldwijd een erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. In de norm zijn alle eisen aan informatiebeveiliging vastgelegd. De letterlijke betekenis van de ISO 27001 is International Organization for Standardization. 27001 heeft de betekenis: aanduiding van de norm voor informatiebeveiliging. 

Wat leren uw medewerkers met de training ISO 27001?

Wat staat er nu precies in de norm, wat is de ‘denklijn’ binnen de norm over de risicoanalyse en het behandelplan en wat is de samenhang van de beheersmaatregelen uit Bijlage A? Uw medewerkers leren van een ervaren auditor om de norm te begrijpen en maken kennis met de meest gemaakte fouten tijdens een implementatietraject. Doordat uw medewerkers kennis hebben van ISO 27001, geeft het vertrouwen voor anderen om met uw bedrijf zaken te doen. Heeft u een specifieke vraag over de inhoud van de training? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. 

Maatwerk

Deze training is geen standaard training waarbij u zult worden overladen met PowerPoint slides. De ervaren DigiTrust auditor geeft u context, uitleg en vele voorbeelden van alle normeisen. Hierdoor wordt het voor iedereen begrijpelijk.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze ééndaagse training is bedoeld voor medewerkers die kennis willen over ISO 27001, zij kunnen bijvoorbeeld de functie hebben als:

  • Directie en managers;
  • (Information) Security Officers;
  • Projectleiders;
  • IT managers;
  • Risk en compliance managers;
  • Information security consultants.

De kosten van deze introductietraining

Afhankelijk van het aantal deelnemers en uw specifieke wensen en behoeften zullen wij een passende offerte voor u opstellen. Deze kunt u eenvoudig online bij ons aanvragen. 

Vragen over de introductietraining ISO 27001?

Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Bel ons op telefoonnummer 088-224 56 00, stuur ons een e-mail naar sales@digitrust.nl of gebruik ons online contactformulier. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Lees hier meer over het aanschaffen van de betreffende norm.

of bel met een van onze specialisten