Over DigiTrust

DigiTrust is in Nederland dé specialist in het auditen en certificeren op het gebied van informatiebeveiliging. We doen dat op een verfrissende, maar scherpe manier. De context van iedere organisatie is anders; wat is belangrijk en wat wordt er bedoeld vanuit de ISO 27001, NEN 7510 of ISO 9001?

Dankzij onze klantgerichte, praktische en heldere aanpak hebben we een uitstekende reputatie en een grote klanttevredenheid.

We worden dan ook door steeds meer gerenommeerde bedrijven en managementconsultants ingeschakeld voor het uitvoeren van certificeringsaudits op het gebied van informatiebeveiliging. De wereld en ICT zijn sterk in beweging; dat vraagt om een specialist. DigiTrust heeft klanten in de IT-, telecom-, overheids-, zorg-, financiële, verzekerings- en energiesector en daar zijn we trots op.

Op aanvraag kunnen we u voorzien van verschillende referenties.

DigiTrust werkt met eigen auditoren uit uw vakgebied

Onze certificatieaudits worden uitgevoerd door eigen auditoren met verstand van zaken en ruime ervaring in uw vakgebied. DigiTrust werkt niet met freelancers, waardoor wij de kwaliteit van de uitgevoerde audits goed kunnen borgen. Dit doen we met maandelijkse professionaliseringsmeetings die worden ingevuld met training en onderlinge afstemming.

De rol van onze auditor is tijdens de audit tweeledig. Ten eerste toetst hij of uw managementsysteem voldoet aan de norm en of deze voldoende en compleet geïmplementeerd is. Ten tweede werken we door het uitvoeren van een waardevolle audit samen met u aan permanente verbetering van uw Informatie Beveiliging Management Systeem.

Onvoorziene omstandigheden daargelaten wordt een auditor voor een periode van tenminste drie jaar aan uw organisatie verbonden. Hierdoor kan de auditor zich beter verdiepen in uw organisatie en de dienstverlening en zal uw Informatie Beveiliging Management Systeem steeds verbeteren.

Auditoren hebben geen ‘stokpaardjes’ en zadelen u niet op met zaken die er niet toe doen. De DigiTrust auditor zal samen met uw eigen team het Informatie Beveiliging Management Systeem beoordelen. Uw organisatie en de context is leidend tijdens de audit; de norm is slechts het kader waarbinnen we toetsen en niet andersom.

Besef dat een certificerende organisatie ook bij u moet passen.

Onze auditoren

20240315_iris_export-15

Rene Otter

Lead Auditor

20240505_andre_export-30

Andre van Olst

Lead Auditor

20240315_iris_export-10

Jos van der Heiden

Lead Auditor

20240315_iris_export-2

Kelly van Weeren

Accountmanager Informatiebeveiliging

20240315_iris_export-14

Angela Heuvelman

Accountmanager Informatiebeveiliging

20240315_iris_export-8

Levina van de Voort

Accountmanager informatiebeveiliging

20240315_iris_export-13

Vincent Roodenburg

Lead Auditor

20240315_iris_export-18

Cees Ippel

Sales & Lead auditor

20240315_iris_export-3

Edwin Bouwens

Lead Auditor

20240315_iris_export-16

John Heijlond

Lead auditor

20240315_iris_export-17

Jarno Buitenhuis

Lead auditor

20240315_iris_export-12

Moniek van Berkel

Lead Auditor

20240505_kevin_export-28

Kevin Wong-Chung

Lead auditor

20240315_iris_export-6

Iris Barning

Lead Auditor

20240315_iris_export

Marco Bijl

Directeur

20240315_iris_export-7

Paul Fokkens

Sales & Compliance Officer

20240315_iris_export-20

Rene van Snek

Lead Auditor

20240315_iris_export-19

Steven Vogelaar

Lead Auditor

20240505_anton-export-22

Anton Nijhof

Lead Auditor

20240505_dinant_-export-29

Dinant Pas

Lead Auditor

20240505_lisa_export-25

Lisa Houwer

Lead Auditor

becircular-avatar-man-orange

Vacature

schermafbeelding-2024-05-30-150153

VACATURE

Lead Auditor

20240505_rick_export-27

Rick Leemans

Lead Auditor

becircular-avatar-man-orange

vacature

becircular-avatar-man-orange

vacature

becircular-avatar-man-orange

vacature

becircular-avatar-man-orange

Kees van der Vlies

Lead Auditor (flex)

20240315_iris_export-11

Oscar Kolijn

Lead Auditor (flex)

20240315_iris_export-21

Sander Cortenraad

Lead Auditor (flex)

20240505_selina_export-23

Selina Kilickaya

Lead Auditor (flex)

becircular-avatar-man-orange

Gosse Bijlenga

Lead Auditor - Jurist (flex)

becircular-avatar-man-orange

vacature

Met trots gecertificeerd door DigiTrust

of bel met een van onze specialisten

logo-cyberveilig-nederland-jpg

Cyberveilig Nederland

DigiTrust is sinds begin  2020 ‘proud member’ van Cyberveilig Nederland. De organisatie houdt zich samen met de leden actief bezig met cyberveiligheid.

Cyberveilig Nederland is de belangenvereniging van de cybersecurity sector. Het doel van de organisatie is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector te verhogen. Cyberveilig Nederland is in juni 2018 opgericht en vertegenwoordigt inmiddels een ruime en groeiende achterban van cybersecurity dienstverleners.

5d2dc2adb4a76d243d3a48a1_brainport-logo

Brainport Eindhoven

Op een van de meest bijzondere locaties op Strijp T in Eindhoven is DigiTrust gevestigd. In het hart van Brainport Eindhoven, vol met jonge innoverende bedrijven. Een locatie waar DigiTrust zich thuis voelt. We zijn trots dat we deze plek in de maatschappij mogen invullen. Wij zijn anders dan andere Certificerenden instellingen. Wij zijn DigiTrust. Innovatie in certificeringen mbt informatiebeveiliging. Gewoon omdat dit moet, beveilig je organisatie met een goed managementsysteem voor informatiebeveiliging. Laat dit beoordelen door DigiTrust om zeker te zijn dat je het ook echt goed voor elkaar hebt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

DigiTrust helpt uw organisatie graag bij het realiseren van uw certificering en is in Nederland dé expert op het gebied van informatiebeveiliging. Het beoordelen van uw managementsysteem voor informatiebeveiliging is onze core business.

 

Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Bel ons op telefoonnummer 088-224 56 00, stuur ons een e-mail naar sales@digitrust.nl of gebruik ons online contactformulier. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Missie & Visie

"DigiTrust draagt bij aan een wereld waar informatie veilig is."

Visie

Door de aanhoudende digitalisering vraagt onze maatschappij steeds hogere eisen aan digitalisering en privacy. Cybercrime maakt organisaties kwetsbaar en zijn hierdoor genoodzaakt om hun IT-innovaties door te voeren en te blijven voldoen aan veranderlijke wet- en regelgeving. DigiTrust versterkt haar klanten door te auditen en te certificeren op een waardevolle en ethische manier conform de laatst geldende versie van de normen en bijbehorende vakgerichte competenties.

We zijn de specialisten in de markt op informatiebeveiliging en certificering. Dat doen we nationaal en internationaal.

Missie

Door het uitvoeren van certificeringsaudits draagt DigiTrust op haar eigen manier bij aan een veilige digitale wereld. We borgen het DigiTrust managementsysteem, zodat het zal blijven voldoen aan de gestelde eisen in de ISO17021-1, ISO17021-3, ISO27006, NCS7510 en gerelateerde IAF MD documenten. Het managementsysteem van DigiTrust streeft naar continue verbeteren en zal blijven voldoen aan de gestelde stakeholdereisen en relevante wet- en regelgevingen.

DigiTrust is dé specialist in Nederland in het auditen en certificeren op informatiebeveiliging. Het is waar we voor staan en waar we goed in zijn. We zijn anders dan andere Certificerende Organisaties. Wij auditen scherp, maar zonder bull-shit omdat we geloven in ons vak. Het is onze missie om de dingen goed te doen, zodat onze klanten écht een goed beeld krijgen of ze een goed werkend managementsysteem voor informatiebeveiliging hebben.

Kernwaarden

DigiTrust is jouw deskundige partner met specialistische kennis van zaken. Wij hebben de juiste accreditaties voor audits en certificering op informatiebeveiliging in diverse branches. We zijn betrokken en begrijpen de context van onze klanten. We werken resultaatgericht en communiceren met korte lijnen. Bij DigiTrust krijgt je direct iemand te spreken met verstand van zaken. Efficiënt en resultaatgericht.

We zijn trots dat we mogen auditen en certificeren bij mooie en aansprekende organisaties in Nederland en België. Onze bijdrage aan een veilige digitale wereld. En daar zijn superhelden voor nodig.

"Deskundig, Betrokken en Resultaatgericht"​