ISO 27017 Training – Cloud beveiliging

“Een van de eigen DigiTrust auditoren legt u deze norm haarfijn uit.” Dit is wat u leert in een ISO 27017 training van DigiTrust.

DigiTrust - ISO 27001 training

Training ISO 27017 – Cloud beveiliging

De ISO 27017 stelt eisen aan de cloud-leveranciers maar ook aan de afnemers van deze clouddiensten. De norm bevat cloud-specifieke beheersmaatregelen, waarbij het niet uitmaakt wat voor soort gegevens er wordt verwerkt. De norm spreekt over “Cloud service customer” en over “Cloud service provider.” Er zijn specifieke- en generieke eisen voor de klant én provider vastgesteld. De ISO 27017 heeft 37 eisen aanvullend op de ISO27002 beheersmaatregelen en nog eens zeven extra maatregelen vastgesteld.

Na deze training bent u in staat om dit binnen uw organisatie toe te passen. U leert wat ISO 27017 inhoudt en krijgt inzicht in welke mate uw organisatie al voldoet aan de ISO 27017 norm. 

Voor wie is deze training?

Deze ééndaagse training is bedoeld voor medewerkers die kennis willen over ISO 27017, bijvoorbeeld:

  • (Information) Security Officers;
  • Projectleiders;
  • IT managers;
  • Risk en compliance managers;
  • Information security consultants.

Leerdoelen

Het doel van de training is om de cursisten bekend te maken met de ISO 27017 norm. 

Vereisten voor deze training

Voor deze training stellen wij geen toelatingseisen.

Kosten training 

Een opgaaf van de kosten voor deze training is op aanvraag te verkrijgen. Afhankelijk van het aantal deelnemers en uw specifieke wensen en behoeften zullen wij een passende offerte voor u opstellen.

Trainingsdatum

De trainingsdatum wordt in overleg met u vastgesteld op basis van uw beschikbaarheid en die van onze lead auditoren / trainers.

Wilt u meer weten over informatiebeveiliging en onze trainingen? Neem dan contact op met DigiTrust

Lees hier meer over het aanschaffen van de ISO 27017 norm. 

Vragen over deze training? Of benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Bel ons op telefoonnummer 088-224 56 00, stuur ons een e-mail naar sales@digitrust.nl of gebruik ons online contactformulier. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

of bel met een van onze specialisten