Eerste fase beoordelingstraject

DigiTrust helpt uw organisatie graag bij het realiseren van uw gewenste certificering en is in Nederland dé expert op het gebied van informatiebeveiliging. Het beoordelen van uw managementsysteem voor informatiebeveiliging is onze core business. We hebben een eigen team van auditoren, die goed kijken naar de context van uw organisatie.

Al meer dan 300 organisaties gingen u voor.

DigiTrust - Certificeren informatiebeveiliging

“Een beeld van uw organisatie en de informatiebeveiliging.”

Eerste fase beoordelingstraject: document review

We beginnen het beoordelingstraject met een uitgebreide toelichting op de certificeringsaanpak van DigiTrust, zodat u weet welke aspecten aan de orde komen bij de beoordeling en hoe we daarin samen kunnen optrekken.

Tijdens de eerste fase geven wij een uitgebreide toelichting op de aanpak van DigiTrust. We maken kennis met uw organisatie, management en het managementsysteem voor informatiebeveiliging. Aan de orde komen het informatiebeveiligingsbeleid, de kwaliteitsdoelstellingen, de klantgerichtheid en het traject om continu te verbeteren. Notulen van de directiebeoordeling en analyses naar aanleiding van interne kwaliteitsaudits en klachten worden samen met u doorgenomen. Tot slot worden het kwaliteitshandboek, de procedures en de procesvastleggingen geverifieerd.

Doel van de eerste fase is:

  1. het verifiëren van de door u verstrekte organisatiegegevens aan DigiTrust;
  2. onderzoeken of uw managementsysteem voor informatiebeveiliging alle elementen bevat die de norm vraagt;
  3. nagaan of het managementsysteem voor informatiebeveiliging gereed is voor toetsing op implementatie (de tweede fase van het beoordelingstraject);
  4. bespreking en toetsing van uw motivatie voor eventuele uitsluitingen van normparagrafen.

De beoordeling vindt plaats op uw kantoor. Op grond van de bevindingen stellen we in overleg met u een gedetailleerd programma op voor de tweede fase van het beoordelingstraject. Op basis van dit programma kunnen medewerkers geïnformeerd worden en zich voorbereiden.

 

Wilt u meer weten over de stappen van een ISO 27001 en/of NEN 7510 certificering? Bel de specialisten van DigiTrust op 088-2245600 of mail info@digitrust.nl.

titel 2

b

Titel 5

a

Vragen over ISO 27001 of benieuwd naar de mogelijkheden van een certificering?

Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Bel ons op telefoonnummer 088-224 56 00, stuur ons een e-mail naar sales@digitrust.nl of gebruik ons online contactformulier. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Al meer dan 300 organisaties gingen u voor.