Driejaarlijkse evaluatie

DigiTrust helpt uw organisatie graag bij het realiseren van uw gewenste certificering en is in Nederland dé expert op het gebied van informatiebeveiliging. Het beoordelen van uw managementsysteem voor informatiebeveiliging is onze core business. We hebben een eigen team van auditoren, die goed kijken naar de context van uw organisatie.

Al meer dan 300 organisaties gingen u voor.

DigiTrust - Certificeren informatiebeveiliging

“Na 3 jaar toetsen we opnieuw, zodat uw relaties verzekerd zijn van optimale informatiebeveiliging.”

Driejaarlijkse evaluaties

Wanneer er na verkrijgen van het ISO 27001 en/of NEN 7510 certificaat drie jaar is verstreken, waarin meerdere terugkerende evaluaties zijn uitgevoerd, wordt er een volledige evaluatie van uw managementsysteem uitgevoerd.

Deze evaluatie isuitgebreider dan de tussentijdse vervolgbezoeken. De benodigde tijd voor deze evalutie is afhankelijk van de volledigheid van uw managementsysteeem en de mate waarin het systeem geïntegreerd is in de bedrijfsvoering.

Net als in de eerdere evaluaties toetsen wij of het managementsysteem voor informatiebeveiliging nog actueel is en of de onderdelen nog steeds op elkaar aansluiten. Uiteraard krijgt u van ons weer een duidelijk rapport met de stand van zaken en. Het is uiteindelijk onze taak erop toe te zien dat u en uw relaties kunnen bouwen op een managementsysteem dat aan de hoogste eisen blijft voldoen, net als in de voorgaande jaren.

Wilt u meer weten over informatiebeveiliging en het ISO 27001 en/of NEN 7510 certificeringstraject? Bel 088-2245600 of mail info@digitrust.nl.

titel 2

b

Titel 5

a

Vragen over ISO 27001 of benieuwd naar de mogelijkheden van een certificering?

Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Bel ons op telefoonnummer 088-224 56 00, stuur ons een e-mail naar sales@digitrust.nl of gebruik ons online contactformulier. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Al meer dan 300 organisaties gingen u voor.