Certificering

DigiTrust helpt uw organisatie graag bij het realiseren van uw gewenste certificering en is in Nederland dé expert op het gebied van informatiebeveiliging. Het beoordelen van uw managementsysteem voor informatiebeveiliging is onze core business. We hebben een eigen team van auditoren, die goed kijken naar de context van uw organisatie.

Al meer dan 300 organisaties gingen u voor.

DigiTrust - Certificeren informatiebeveiliging

“Het certificaat toont aan dat het managementsysteem voor informatiebeveiliging op orde is.”

Certificaat / accreditatie

Wanneer uw managementsysteem voor informatiebeveiliging aan alle eisen uit ISO 27001 en/of NEN 7510 voldoet kan DigiTrust een certificaat uitgeven. Hiermee toont u aan dat de organisatie een goed werkend managementsysteem heeft waarmee de informatiebeveiligingrisico’s goed worden gemanaged. Het certificaat is vanaf de datum van goedkeuring drie jaar geldig en wordt door ons met jaarlijkse controle-audits gecontroleerd en daarna met een drie-jaarlijkse her-certificeringsaudit verlengd.

DigiTrust is trots op iedere klant en het behalen van een certificaat is een moment om te vieren. Eventueel kunnen we het certificaat officieel bij u komen uitreiken. Een leuk fotomoment is altijd goed voor uw eigen nieuwsbrief en communicatie via social media. Neem hiervoor contact met ons op.

Soms komt het voor dat een organisatie om verschillende redenen het opgebouwde managementsysteem voor informatiebeveiliging na de initiële certificatie niet goed onderhoudt. Bij een controle-audit kan het dan voorkomen dat er kritieke afwijkingen worden genoteerd. U krijgt dan drie maanden de tijd om deze te herstellen. Mochten de afwijkingen na deze drie maanden niet verholpen zijn, kan DigiTrust het certificaat schorsen of intrekken. Schorsen heeft een tijdelijk karakter. U mag in die periode geen certificeringsuitingen doen. Mocht het managementsysteem blijvend niet werken, kan DigiTrust het certificaat intrekken. Gelukkig komt dit nauwelijks voor.

Onze manier van werken is in overeenstemming met ISO 17021, ISO 27006 en NCS 7510. DigiTrust is door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerd voor het uitvoeren van audits en certificeren tegen ISO 27001 en NEN 7510 met het nummer C618. Zie ook de website van de Raad voor Accreditatie met daar de officiele vermelding van DigiTrust.

Wilt u meer weten over informatiebeveiliging en het ISO 27001 / NEN7510 certificeringtraject? Bel 088-2245600, mail info@digitrust.nl of vul het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op.

titel 2

b

Titel 5

a

Vragen over ISO 27001 of benieuwd naar de mogelijkheden van een certificering?

Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Bel ons op telefoonnummer 088-224 56 00, stuur ons een e-mail naar sales@digitrust.nl of gebruik ons online contactformulier. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Al meer dan 300 organisaties gingen u voor.