Lancering Cyber Fundamentals

logo-footer

Vandaag is in Nederland Cyber Fundamentals gelanceerd. Een initiatief speciaal voor ZZP en MKB om aantoonbaar iets te doen aan de digitale veiligheid.
Veelal zien we dat kleine organisaties wel weten dat ze wat moeten doen, maar weten niet wat. Ik noem het wel ‘de olifant in de kamer’
Cyber Fundamentals hakt het proces in stukjes, zodat het voor iedere ondernemer begrijpbaar en realiseerbaar is. Stap voor stap beter en zelfs op weg naar een mogelijke ISO27001 certificering.
Door middel van een eigen verklaring of een toetsing door DigiTrust is dit een unieke manier om aan jouw klanten aan te tonen, welk niveau jouw organisatie heeft behaald.
Tip; ook zeer bruikbaar om jouw leveranciers stappen te laten nemen. Laat ze door Cyber Fundamentals verantwoorden waar ze in het proces staan.

We steunen en omarmen dit initiatief (wat al zeer succesvol is in the UK) vanuit onze DigiTrust ambitie om een veilige digitale wereld te creรซren. Lees meer in dit persbericht.

 

Deel dit bericht

Andere berichten

๐Ÿ– ๐ŸŒž ๐—”๐˜‚๐—ด๐˜‚๐˜€๐˜๐˜‚๐˜€ ๐˜‡๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐Ÿ– ๐ŸŒž

๐—–๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป Bent u van plan om uw ISO27001, NEN7510 of ISO9001 certificering te behalen, maak dan gebruik van deze zomer aanbieding. Uw audit kan snel

Lees verder ยป