EQili Nederland behaalt ISO27001:2023 certificering

afbeelding-van-whatsapp-op-2024-04-26-om-09-44-57_6b62a54c

Recentelijk mocht Iris Barning aan Gerard Stams en het hele team van EQili Nederland het ISO27001:2023 certificaat uitreiken.

EQili ondersteunt organisaties met een software-oplossing om financiële afsluitingsprocessen (zoals maandafsluiting, jaarrekeningvoorbereiding en communicatie met de huisaccountant) te optimaliseren en professionaliseren. Karlo Mans, oprichter van EQili; “Ik ben er enorm trots op dat wij dit ISO27001:2023 certificaat hebben behaald. Wij geloven als relatief jong bedrijf in de kracht van “stap voor stap” toewerken naar een volgende fase van volwassenheid. Het team van EQili heeft onder bezielende leiding van Gerard enorm veel tijd, aandacht en energie gestoken in het bereiken van deze mijlpaal. Waar we informatieveiligheid altijd al hoog in het vaandel hadden staan, kunnen we nu ook aantonen dat onze klanten erop mogen vertrouwen dat hun data bij EQili in goede handen is.”

Tijdens de DigiTrust audit heeft de organisatie laten zien dat ze een goed werkend ISMS hebben en dus het ISO 27001 certificaat verdienen. En uiteraard verdien je dan de bekende oranje DigiTrust bloemen.
Wil je die ook verdienen? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht

Andere berichten