ISO 27018 Training – Privacy bescherming

“Een van de eigen DigiTrust auditoren legt u deze norm haarfijn uit.” Dit is wat u leert in een ISO 27018 training van DigiTrust.

ISO 27018 training - DigiTrust

ISO 27018 Training – Privacy bescherming

De ISO 27018 is alleen bedoeld voor cloud aanbieders die persoonsgegevens verwerken (de norm noemt dit Personally Identifiable Information, PII) en richt zich op de beveiliging en behandeling van deze gegevens. Denk aan persoonlijke gegevens van klanten, gezondheids- en patiëntinformatie of informatie over burgers. Voor veel afnemers geeft een ISO27018 certificering van de clouddienst aanbieder extra zekerheid dat deze gevoelige data niet in verkeerde handen komt. De norm is ook gebaseerd op de ISO 27002, maar heeft een aanvullende set van beheersmaatregelen specifiek gericht op het beschermen van persoonsgegevens. Denk daarbij aan toestemming, gegevensminimalisatie en privacy klachten. Geheel in lijn met de eisen uit de AVG.

Na deze training bent u in staat om dit binnen uw organisatie toe te passen.

Voor wie is deze training?

Deze ééndaagse training is bedoeld voor medewerkers die kennis willen over ISO 27018, bijvoorbeeld:

  • (Information) Security Officers;
  • Projectleiders;
  • IT managers;
  • Risk en compliance managers;
  • Information security consultants.

Leerdoelen

Het doel van de training is om de cursisten bekend te maken met de ISO 27018 norm. 

Vereisten voor deze training

Voor deze training stellen wij geen toelatingseisen.

Kosten

Een opgaaf van de kosten voor deze training is op aanvraag te verkrijgen. Afhankelijk van het aantal deelnemers en uw specifieke wensen en behoeften zullen wij een passende offerte voor u opstellen.

Trainingsdatum

De trainingsdatum wordt in overleg met u vastgesteld op basis van uw beschikbaarheid en die van onze lead auditoren / trainers.

Wilt u meer weten over informatiebeveiliging en onze trainingen? Neem dan contact op met DigiTrust

Lees hier meer over het aanschaffen van de ISO 27018 norm.  

Vragen over een ISO 27018 Training of benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Bel ons op telefoonnummer 088-224 56 00, stuur ons een e-mail naar sales@digitrust.nl of gebruik ons online contactformulier. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

of bel met een van onze specialisten