Opleidingen en trainingen door DigiTrust

"Wij zorgen dat uw medewerkers
de juiste kennis in huis hebben
voor informatiebeveiliging"

Actuele kennis van huidige en toekomstige informatiebeveiligingssystemen en -mogelijkheden, de veranderende (EU) Privacy Wetgeving, het Wbp, ISO 27001 en ontwikkelingen op het gebied van IT-Security zijn van essentieel belang voor een optimale informatiebeveiliging en de certificering voor ISO 27001.

DigiTrust biedt hiervoor regelmatig praktische en actuele opleidingen/trainingen aan op het gebied van IT-Security, Privacy en ISO 27001. Hiernaast vindt u een overzicht van de huidige traingen en de inhoud ervan.

Locatie, kosten en maatwerk

De standaard trainingen worden diverse keren per jaar gegeven. Aanmelding kan plaatsvinden door een mail te sturen naar info@digitrust.nl. U krijgt na aanmelding een bevestiging toegestuurd.

Meer informatie over een opleiding of wilt u deze training met meerdere collega's volgen? We bieden onze maarwerkopleidingen zowel in-company als op een buitenlocatie aan. We kunnen de training ook op maat toesnijden als dit voor uw organistie en medewerkers beter van toepassing is. De kosten liggen dan uiteraard aan het aantal deelnemers en de locatie.

Interesse of vragen?

Meer informatie over de opleidingen van DigiTrust of interesse in een maatwerk training? Bel 088-2245600 of mail info@digitrust.nl.

DigiTrust, uw partner om kennis rond ISO 27001 actueel te houden!

Onze trainingen

Bekijk hier onze trainingen. Lees verder

DigiTrust werkt onder andere voor:

Provincie Brabant - Provincie Brabant ISO27001 - BIO - DigiTrust

Meer klanten