Opleidingen en trainingen door DigiTrust

"Wij zorgen dat uw medewerkers de juiste kennis in huis hebben voor informatiebeveiliging"

Het werkelijk goed begrijpen van de ISO27001/NEN7510 is toch voor veel mensen een lasting ding. De norm heeft een 'denklijn' mbt risicoanalyse, behandeling en de beheersmaatregelen. Het is zeer vaardevol om de norm goed en juist te begrijpen voor alle betrokken medewerkers.

Actuele kennis van huidige en toekomstige informatiebeveiligingssystemen en -mogelijkheden, de veranderende (EU) Privacy Wetgeving, het Wbp, ISO 27001 en ontwikkelingen op het gebied van IT-Security zijn van essentieel belang voor een optimale informatiebeveiliging en de certificering voor ISO 27001 en NEN7510.

DigiTrust biedt regelmatig praktische en actuele incompany trainingen aan op het gebied van ISO 27001, NEN7510 en interne audits. Wie beter kan u hierop trainen dan de lead-auditors zelf.

Locatie, kosten en maatwerk

Meer informatie over een opleiding of wilt u deze training met meerdere collega's volgen? We bieden onze maarwerkopleidingen zowel in-company als op een buitenlocatie aan. We kunnen de training ook op maat toesnijden als dit voor uw organistie en medewerkers beter van toepassing is.

Interesse of vragen?

Meer informatie over de opleidingen van DigiTrust of interesse in een maatwerk training? Bel 088-2245600 of mail info@digitrust.nl.

DigiTrust, uw partner om kennis rond ISO 27001 en NEN7510 actueel te houden!

Onze trainingen

Bekijk hier onze trainingen. Lees verder