๐Ÿ– ๐ŸŒž ๐—”๐˜‚๐—ด๐˜‚๐˜€๐˜๐˜‚๐˜€ ๐˜‡๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐Ÿ– ๐ŸŒž

vakantieaanbieding

๐—–๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป

Bent u van plan om uw ISO27001, NEN7510 of ISO9001 certificering te behalen, maak dan gebruik van deze zomer aanbieding. Uw audit kan snel en tegen een voordelig tarief worden ingepland. Uiteraard kan het zo zijn dat een collega i.v.m. de vakantie niet aanwezig is, maar dat hoeft niet een belemmering te zijn om te beoordelen of uw organisatie een goed werkend ISMS heeft.

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฒ-๐—ฎ๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐˜ย / ๐Ÿฌ-๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด

Ook kunnen we in deze maand een pre-audit of nul-meting voor u uitvoeren. In een kleiner team kunnen we de werking van uw ISMS beoordelen. Wat gaat al goed en wat is nog niet conform de norm eisen. We maken een helder rapport wat u vervolgens na de vakantieperiode kunt gebruiken om effectieve stappen te maken richting uw ISO27001/NEN7510 certificering.

๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฎ๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐˜๐˜€

Is uw organisatie al via DigiTrust gecertificeerd en moet u nog over naar de nieuwe ISO27001:2023 versie van de norm? Een transitie audit duurt 1 dag en kan ook prima worden uitgevoerd tijdens deze zomerperiode. Wacht niet tot de deadline in 2025 want dan is uw auditor mogelijk al volgepland.

Deel dit bericht

Andere berichten