Transitie audit naar ISO 27001:2022 voor GetNoticed 

Get-Noticed transitie audit

Een tijdje geleden zijn we vanuit DigiTrust naar Nederhemert afgereisd om bij GetNoticed een ISO 27001:2013 audit toe te passen. GetNoticed is goed door deze audit heengelopen en we hebben daar ter plekke het ISO 27001:2013 certificaat uitgedeeld. Getnoticed is een organisatie dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van professionele werken-bij sites, corporate websites, recruitment websites en vacaturesites op maat.

Nu gingen we nogmaals langs bij GetNoticed om daar een transitie audit te doen om de normering om te zetten van ISO 27001:2013 naar ISO 27001:2022. Sinds 1 februari 2023 mag deze normering omgezet worden, door de geaccrediteerde CI’s in Nederland, en daar is DigiTrust er eentje van. GetNoticed was één van de eersten in Nederland die deze transitie audit tot een goed einde heeft gebracht.  

Tijdens deze transitie audit hebben we met name gelet op: 

  • De uitgevoerde GAP-analyse 
  • De risicoanalyse en het behandelplan 
  • De VVT aanpassingen 
  • De interne audit 
  • Directiebeoordeling

 

Gefeliciteerd met dit mooie resultaat 

“1 februari zijn we vroeg begonnen om de eerste transitie audit uit te voeren. Het was even wennen voor ons allemaal, maar we hebben de transitie audit positief kunnen afronden. De klant had alles goed voorbereid, zowel de uitgevoerde gap-analyse, als alle aanpassingen in het ISMS goed en effectief doorgevoerd.”

DigiTrust feliciteert namens deze weg GetNoticed met het behalen van deze transitie audit voor het nieuwe ISO 27001:2022 certificaat. Zoals jullie van ons gewend zijn waren ook wij hier weer aanwezig met de welbekende oranje bloemen. 

Wil jij ook deze transitie audit doorlopen en in het bezit zijn van een vernieuwd ISO 27001 certificaat? Of wil jij überhaupt een ISO 27001:2022 certificaat behalen dat aangeeft dat jij je zaakjes op orde hebt omtrent informatiebeveiliging? Neem contact met ons op! 

 

 

Deel dit bericht

Andere berichten

DigiTrust AI - Afbeelding Informatiebeveiliging Initiële audit Fase 1 audit

Fase 1 initiële audit

Gedurende het eerste gedeelte van de initiële audit toetst de DigiTrust-auditor of uw organisatie gereed is voor de daadwerkelijke on-site audit. Tijdens die fysieke fase

Lees verder »