Van ISO 27001:2013 naar ISO 27001:2022 voor Arrows ICT

Arrow ict

Ook Arrows ICT is één van de eersten in Nederland die over is van de ISO 27001:2013 norm naar de nieuwe ISO 27001:2022 norm. 

Vandaag ook deze klant uitvoerig beoordeeld of ze hun ISMS goed hadden omgezet naar de nieuwe ISO 27001:2022 norm. Ook bij deze klant heeft de DigiTrust auditor secuur gekeken naar de wijzigingen in de HLS en de nieuwe en samengevoegde beheersmaatregelen.

Een hele klus om dit goed in je risicoanalyse en behandeling te verwerken. De klant had zelf goed gekeken waar de nieuwe norm allemaal impact op had en heeft daar het ISMS op aangepast.

De klant heeft zelfs een, extra ingelaste, interne audit en managementreview (nieuwe naam in de norm, was eerst directiebeoordeling) uitgevoerd. Als laatste de VVT beoordeeld en ook hier kwam de DigiTrust auditor tot een positieve conclusie én besluit door de certificatiemanager dat ook deze klant gereed is om over te gaan naar de nieuwe norm. 

Tijdens deze transitie audit hebben we met name gelet op: 

  • De uitgevoerde GAP-analyse 
  • De risicoanalyse en het behandelplan 
  • De VVT aanpassingen 
  • De interne audit 
  • Directiebeoordeling
  • ISMS juist omgezet
     

Mijlpaal bereikt

Zoals je ziet stopt Luc, op de foto, het oude certificaat door de papierversnipperaar. Gelukkig hebben we het certificaat per direct kunnen vervangen door het nieuwe ISO 27001:2022 certificaat.

DigiTrust feliciteert namens deze weg Arrows ICT met het behalen van deze transitie audit voor het nieuwe ISO 27001:2022 certificaat. Zoals jullie van ons gewend zijn waren ook wij hier weer aanwezig met de welbekende oranje bloemen.  

Wil jij ook deze transitie audit doorlopen en in het bezit zijn van een vernieuwd ISO 27001 certificaat? Of wil jij überhaupt een ISO 27001:2022 certificaat behalen dat aangeeft dat jij je zaakjes op orde hebt omtrent informatiebeveiliging? Neem contact met ons op! 

Deel dit bericht

Andere berichten