De Heer Medicom behaalt ISO27001 en NEN7510 certificering

schermafbeelding-2022-02-18-om-12-07-42

De Heer Medicom is ISO 27001  en NEN 7510 gecertificeerd!

We zijn weer super trots om te mogen melden dat onze klant De Heer Medicom’ het audit proces met een positief resultaat heeft afgerond. De organisatie heeft tijdens de audit laten zien dat ze een goed werkend managementsysteem voor informatie beveiliging hebben en dus zijn ze nu de trotse bezitters van twee DigiTrust certificaten.

Daar waar behoefte is aan zorg op afstand of andere zorgdomotica oplossingen kunnen kunnen klanten terecht bij De Heer Medicom voor innovatieve zorgoplossingen.

We feliciteren de organisatie met dit behaalde resultaat.

Voor meer informatie zie deze link, naar de website van De Heer Medicom.

 

Het bericht van de klant zelf

Vanuit ons motto Mens – Zorg – Veiligheid bouwen wij al ruim 60 jaar, samen met onze klanten, aan een toekomst waarin zekerheid en veiligheid centraal staan. Voor zowel cliënten als medewerkers binnen zorgomgevingen van essentieel belang.

Deze veiligheid reikt verder dan het zichtbare primaire proces. Want hoe veilig zijn gegevens daadwerkelijk die door ons worden opgeslagen? Hebben wij als organisatie wel de juiste maatregelen getroffen en de werkprocessen zo ingericht om informatiebeveiliging te kunnen waarborgen?

Het antwoord op bovenstaande vraag is voor onze directeur Frans Luiten heel duidelijk; “De informatiebeveiliging binnen onze organisatie is van groot belang. We werken tenslotte voor zorgorganisaties waarin privacy, gegevensbescherming en informatiebeveiliging essentieel is. Dus  vanzelfsprekend mogen ze dat dan ook van hun partner verwachten.”

Daarom heeft De Heer Medicom zich gecommitteerd aan het behalen van beide toonaangevende certificaten door het complete bedrijf grondig onder de loep te nemen en waar nodig processen te verbeteren. “Het was een intensief project om het beleid m.b.t. informatiebeveiliging correct op te stellen én te waarborgen binnen onze organisatie” vertelt onze productmanager Martijn Goossens. “Het is een continu proces waarin alertheid van al onze medewerkers op het navolgen van de regels, en het verder optimaliseren hiervan, wordt vereist.”

Wij zijn trots op het behalen van de ISO27001 en NEN7510 certificering en zien dit als de kwaliteitsstandaard, voor nu en in de toekomst! Zorgorganisaties kunnen middels deze certificering hun partners met zorg selecteren.

Deel dit bericht

Andere berichten