Certificaat / accreditatie

"Het certificaat toont aan dat het Management Systeem voor Informatiebeveiliging op orde is"

Wanneer uw managementsysteem voor informatiebeveiliging aan alle eisen van ISO 27001 / NEN7510 voldoet, kan DigiTrust een certificaat afgeven. Hiermee toont u aan dat de organisatie een goed werkend management systeem heeft, waarmee de informatie beveiliging risico's goed worden gemanaged. Het certificaat is vanaf de datum van goedkeuring drie jaar geldig en wordt door ons met jaarlijkse controle audits gecontroleerd en daarna met een drie-jaarlijkse controle bijgehouden.

DigiTrust is trots op iedere klant en het behalen van een certificaat is een moment om te vieren. Eventuel kunnen we het certificaat officieel bij u komen uitreiken. Een leuk foto moment is altijd goed voor uw eigen nieuwsbrief en communicatie via social media. Neem hiervoor contact met ons op.

spotOnvision

Heel soms komt het voor dat een klant om verschillende uiteenlopende redenen het opgebouwde Informatie Beveiliging Management Systeem (ISMS) na de certificering niet goed onderhoud. Bij een controle audit kan het dan voorkomen dat er toch kritieke afwijkingen worden genoteerd. U krijgt dan 3 maanden de tijd om deze te herstellen. Mocht het na deze 3 maanden nog steeds niet op order zijn, dan kan DigiTrust het certificaat schorsen of intrekken. Schorsen heeft een tijdelijk karakter. U mag in die periode geen certificeringsuitingen doen. Mocht het ISMS blijven niet meer werken dan kan DigiTrust het certificaat intrekken. Gelukkig komt dit nauwelijks voor.

De manier van werken is in overeenstemming met ISO 17021, ISO 27006 en NCS7510. DigiTrust is door de Raad van Accreditatie (RvA) geaccrediteerd voor ISO 27001. De accreditatie op de NEN7510 verwacht DigiTrust in de loop van 2019 te ontvangen.

Wilt u meer weten over informatiebeveiliging en het ISO 27001 / NEN7510 certificeringtraject? Bel 088-2245600, mail info@digitrust.nl of vul het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op.

DigiTrust, uw partner voor prettige ISO 27001 certificering!