Pre-audit/Fase 0-audit/Pre-assessment

"Een pre-audit vóór
het certificeringstraject
voorkomt onnodige kosten"

Klaar voor ISO 27001 certificering?

Weet u niet zeker of uw organisatie klaar is voor een ISO 27001 certificering? Geen probleem! Met een pre-audit bieden wij de mogelijkheid om door middel van een korte - en dus zeer betaalbare toetsing - snel inzicht te krijgen in de stand van zaken van uw organisatie ten aanzien van ISO 27001. Zo kunnen onnodig verdoen van kosten en tijd worden voorkomen.

De pre-audit wordt meestal in één dag uitgevoerd bij u op locatie. Een ervaren Auditor en ISO 27001-implementatie specialist gaat aan de hand van een checklist samen met u door de verschillende stappen en benodigde elementen en geeft u een professioneel oordeel over de stand van zaken t.a.v. ISO 27001 binnen uw organisatie.

Na het uitvoeren van een pre-audit is duidelijk in hoeverre uw organisatie voor aanvang voldoet aan de algemene certificatie-eisen voor ISO 27001. De uitkomsten van onze optionele pre-audit vormen de basis voor een eventueel vervolgtraject voor verbetering of ontwikkeling. Het geeft u inzicht in wat er nog moet gebeuren om aan de normen te voldoen. Als u dat op prijs stelt kan er als vervolgstap gezamenlijk een realistische planning opstellen voor het officiële certificerings-traject.

Kosten

Het uitvoeren van een ééndaagse pre-audit bieden wij aan voor een fixed fee van € 1.000,-. Onze prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten van € 0,27/km.

Informatie of afspraak maken

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een pre-audit voor een ISO 27001 certificering? Neem contact op met de specialisten van DigiTrust, bel 088-2245600 of mail info@digitrust.nl.

DigiTrust, uw partner voor prettige ISO 27001 certificering!