ISO 9001 certificering

DigiTrust kan uw organisatie ook auditen en certificeren conform de ISO9001:2015. Veelal wordt dit gedaan in combinatie met een ISO27001 en/of NEN7510 certificering.

Deze ISO normen zijn allemaal aangesloten op de HLS (High Level Structure) en hebben daarmee een identieke opbouw. Het gezamenlijk auditen van deze normen geeft daardoor een logische samenhang. Dit voorkomt een herhaling van audits en in-efficiency.

Interessant om te weten is ook dat bij een gecombineerde audit, DigiTrust u korting kan en mag geven in de berekende audittijd. De mate van deze audittijd korting hangt af van de mate van integratie van de verschillende systemen.

DigiTrust werk met zeer ervaren auditoren, maar certificeerd uw organisatie ISO9001 vooralsnog niet onder accreditatie. Mocht u dit wel nodig hebben ivm een eis van een klant, of aanbesteding eis dan kunnen wij ISO 9001 certificering aanbieden via een certificerende partner die wél kan certificeren onder accreditatie. De uitgevoerde audit zal altijd als combinatie worden uitgevoerd.

Neem contact op met DigiTrust zodat wij u deze gecombineerde audits nader kunnen toelichten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over informatiebeveiliging of certificering? Neem contact op met de specialisten van DigiTrust. Bel 088-2245600 of mail info@digitrust.nl.

DigiTrust draagt bij aan een wereld waar informatie veilig is!